*001888912
*00520230309200704.0
*007ta
*008150914s2015 no# 000 u nob
*00901239cam a2200301 c 4500
*015 $a1525769$2nbf
*019 $bl
*020 $a9788282963138$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991514773104702201
*035 $a(NO-LaBS)13655273(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)151477310
*035 $a151477310-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*042 $anorbibl
*044 $cno
*1001 $aHeir, Even$d1969-$0(NO-TrBIB)98075169$4aut$_40420700
*24510$aNye verktøy for kontroll med listeria i laks og lakseprodukter :$bvurdering og uttesting av metoder for å redusere listeria-nivået i råvarer og produkter$cEven Heir, Askild Holck og Solveig Langsrud
*260 $aTromsø$bNofima$c2015
*300 $a19 s.$bill.
*4901 $aRapport / Nofima$v30/2015
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2021-01-07
*7001 $aHolck, Askild L.$d1955-$0(NO-TrBIB)90065767$4aut$_72282200
*7001 $aLangsund, Solveig$d1968-$0(NO-TrBIB)15033872$4aut$_114285900
*830 0$aRapport (Nofima : trykt utg.)$x1890-579x$v30/2015$w990803894224702201$_13122700
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2020110507707$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:991514773104702202$b2021-11-14T20:56:56Z$z991514773104702202
^