*001834862
*00520230304102735.0
*007cr
*007ta
*008120411s2004 no# 000 0 nob
*00901699cam a2200445 c 4500
*015 $a0415076$2nbf
*019 $bl
*020 $a8278221634$qib.$cNkr 99.00
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990423036564702201
*035 $a(NO-LaBS)9427389(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)042303656
*035 $a(NO-TrBIB)121182932
*035 $a042303656-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*0411 $heng
*042 $anorbibl
*044 $cno
*080 $a641.5(45)
*08274$a641.5945$qNO-OsNB$25/nor
*1001 $aDoeser, Linda$0(NO-TrBIB)90115018$_22932800
*24510$aItalia$cLinda Doeser ; [oversettelse: Ann Høydalsnes ; fotografier: Simon Punter]
*2461 $aWorld food Italy$iOriginaltittel
*260 $a[Oslo]$bSpektrum$c2004
*300 $a256 s.$bill.$c27 cm
*4901 $aMat fra hele verden
*500 $aUndertittel på omslaget: Mat og livsstil
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2011-12-15
*651 7$aItalia$2norbok$_185879500
*653 $akokebøker$amatlaging$aitalia$_109914200
*7001 $aHøydalsnes, Ann$4trl$_11667000
*7001 $aPunter, Simon$0(NO-TrBIB)4108172$emedarb.$_308690700
*830 0$aMat fra hele verden$_50037800
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2011121538003$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8278221634
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/1/3/9788278221631.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/4/3/8278221634.jpg$qimage/jpeg
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990423036564702202$b2021-11-14T20:53:10Z$z990423036564702202
^