*00179418
*00520230313141713.0
*007cr
*007ta
*008141001s2008 no# 000 0 nob
*00902155cam a2200457 c 4500
*015 $a0815490$2nbf
*019 $bl
*020 $a9788278227800$qib.$cNkr 199.00
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990826918944702201
*035 $a(NO-LaBS)1007063(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)082691894
*035 $a(NO-TrBIB)111961238
*035 $a082691894-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*0411 $hger
*042 $anorbibl
*044 $cno
*080 $a641.5
*08274$a641.5946$qNO-OsNB$25/nor
*0837 $a641.5946$qNO-OsNB$25/nor
*24500$aCulinaria Spania :$bspanske spesialiteter$cMarion Trutter, redaksjon ; Günter Beer, fotograf ; Peter Feierabend, formgiversjef ; Michael Ditter, koordinasjon og formgiving ; [oversettelse: Ann Høydalsnes, Eirik Myhr ; norsk redaksjon og prosjektledelse: Eirik Myhr]
*2461 $aCulinaria España$bSpanische Spezialitäten$iOriginaltittel
*260 $a[Oslo]$bSpektrum$c2008
*300 $a488 s.$bill.$c26 cm
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2011-02-17
*651 7$aSpania$2norbok$_186761700
*653 $akokebøker$aspania$_27059200
*7001 $aBeer, Günter$0(NO-TrBIB)4034138$emedarb.$_12302400
*7001 $aHøydalsnes, Ann$d1956-$0(NO-TrBIB)4079696$eovers.$4trl$_16130500
*7001 $aMyhr, Eirik$d1944-$0(NO-TrBIB)90174074$ered.$4trl$_10717900
*7001 $aTrutter, Marion$0(NO-TrBIB)8073559$ered.$_27059300
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2011021703003$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8278227802
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=9788278227800
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/0/0/9788278227800.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/0/0/9788278227800.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/0/0/9788278227800.jpg$qimage/jpeg
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990826918944702202$b2021-11-14T19:46:40Z$z990826918944702202
^