
Førsteklasses mat
Opplysningskontoret for frukt og grønt ; foto: Marte Garmann ; [boka er skrevet i samarbeid med Irina Lee]Bok · Bokmål · utgitt cop. 2017 · Kokebøker
Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001757383 *00520230402080951.0 *007ta *008151026s2017 no a e 001 0 nob *00903282cam a2200529 c 4500 *019 $bl *020 $a978-82-489-1702-1$qib.$cNkr 179.00 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991511440014702201 *035 $a(NO-LaBS)10667996(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0441741 *035 $a(NO-OsBAS)150177858 *035 $a(NO-TrBIB)151144001 *035 $a151144001-47bibsys_network *040 $aNO-OsBAS$bnob$dNO-OsNB$ekatreg *08204$a641.5622$qNO-OsBAS$223/nor *24500$aFørsteklasses mat$cOpplysningskontoret for frukt og grønt ; foto: Marte Garmann ; [boka er skrevet i samarbeid med Irina Lee] *260 $aOslo$bKagge$ccop. 2017 *300 $a126 s.$bkol. ill.$c26 cm *336 $atext$btxt$2rdacontent *337 $aunmediated$bn$2rdamedia *338 $avolume$bnc$2rdacarrier *500 $aUndertittel på omslaget: Enkle og inspirerende oppskrifter for barnefamilier *520 $aFargerik matglede! Her får du et vell av tips og ideer til fargerik og sunn hverdagsmat for barnefamilier. Oppskriftene kan lages på kort tid i en hektisk hverdag. Barn som har vært med på å forberede maten synes den er god. Her oppfordres det derfor til å involvere barna i hele prosessen. Da føler de eierskap til måltidet og blir mer interessert i både matlagingen og spisingen. Barn er nysgjerrige på det de skal spise, og lysten til å smake på mat øker jo mer de vet om maten. Husk å lage en god ramme rundt måltidet. Måltidet handler ikke bare om å spise. Det handler også om å være sammen. I tillegg er det en del råd og tips til hva som er smart å spise og hvorfor. *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2020-07-07 *650 7$aBarnemat$2bokbas$9nno$_189863600 *650 7$aBarnemat$2bokbas$9nob$_189863700 *650 7$aErnæring$2bokbas$9nno$_186281400 *650 7$aErnæring$2bokbas$9nob$_186281500 *650 7$aFrukt$2bokbas$9nno$_188565300 *650 7$aFrukt$2bokbas$9nob$_188565400 *650 7$aGrønnsakretter$2bokbas$9nob$_189270000 *650 7$aGrønsakrettar$2bokbas$9nno$_189270100 *655 7$aKokebøker$9nno$2bokbas$_10560500 *655 7$aKokebøker$9nob$2bokbas$_10560600 *7001 $aJohnsen, Marte Garmann$d1976-$0(NO-TrBIB)5083320$4pht$_22368800 *7001 $aLee, Irina$d1976-$0(NO-TrBIB)1034538$4aut$_24969600 *7102 $aOpplysningskontoret for frukt og grønt$0(NO-TrBIB)9011436$4aut$_88740600 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2020063048038$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85641$amedia.boknett.no$3Miniatyrbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/58/78/150177858/productimage_OS_b124ddd4d54fc8fca4491f672b293758ae600e2d.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg *85641$amedia.boknett.no$3Omslagsbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/58/78/150177858/productimage_ORG_ea09af06e806e0f681168400a0a199f8ea46a425.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=9788248917021 *85642$3Miniatyrbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/1/2/9788248917021.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/1/2/9788248917021.jpg$qimage/jpeg *85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/1/2/9788248917021.jpg$qimage/jpeg *901 $a60 *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:999919869888502202$b2021-11-14T20:47:25Z$z999919869888502202 ^