*001713324
*00520230309160319.0
*007ta
*008150603s2001 gw 000 0 nob
*00901843cam a2200397 c 4500
*015 $a1337258$2nbf
*019 $bl
*020 $a3829079915$qib.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991329646004702201
*035 $a(FHS-SK)61923
*035 $a(NO-LaBS)8576633(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)132964600
*035 $a132964600-47bibsys_network
*035 $a132964600-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*0411 $hger
*042 $anorbibl
*044 $cde
*08274$a641.5946$qNO-OsNB$25/nor
*24500$aSpanske spesialiteter : en kulinarisk oppdagelsesreise$cMarion Trutter, redaksjon ; Günter Beer, fotograf ; Peter Feierabend, formgiversjef ; Michael Ditter, koordinasjon og formgiving ; [oversettelse fra tysk: Ann Høydalsnes]
*2461 $aCulinaria España$iOriginaltittel
*260 $aKöln$bKönemann$ccop. 2001
*300 $a488 s.$bill.$c32 cm
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2020-10-22
*651 7$aSpania$2norbok$_186761700
*653 $akokebøker$amat$amatlaging$amatoppskrifter$aspania$_99610600
*7001 $aBeer, Günter$0(NO-TrBIB)4034138$emedarb.$_12302400
*7001 $aHøydalsnes, Ann$d1956-$0(NO-TrBIB)4079696$4trl$_16130500
*7001 $aTrutter, Marion$0(NO-TrBIB)8073559$ered.$_27059300
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2020030207067$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=3829079915
*85642$3Miniatyrbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/4/1/9783829079914.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/4/1/9783829079914.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/4/1/9783829079914.jpg$qimage/jpeg
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:991329646004702202$b2021-11-14T20:44:03Z$z991329646004702202
^