
Fra råvare til mat og drikke : råstoff-, produksjons- og konserveringslære for grunnkurs hotell- og næringsmiddelfag
Kjell E. InnliInnli, Kjell E. · Bok · Bokmål · utgitt c1999
Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001689574 *00520230401182035.0 *007cr *007ta *008130828s1999 no 000 0 nob d *00901956cam a2200397 c 4500 *019 $bl *020 $a8258403761$qib. *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999913986534702201 *035 $a(NO-LaBS)9036518(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)101431813 *035 $a(NO-TrBIB)991398653 *035 $a991398653-47bibsys_network *040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg *080 $a641 *1001 $aInnli, Kjell E.$d1943-$0(NO-TrBIB)90054028$_17584000 *24510$aFra råvare til mat og drikke :$bråstoff-, produksjons- og konserveringslære for grunnkurs hotell- og næringsmiddelfag$cKjell E. Innli *250 $aBokmål[utg.] *260 $aOslo$bYrkeslitteratur$cc1999 *300 $a434 s.$bill.$eNæringsstofftabell (37 s.) *500 $a1 diskett med oppskrifter i lomme *500 $aOver tittelen: Hotell- og næringsmiddelfag *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2010-02-17 *653 $amatvarer$anæringsmidler$aråstoffer$amelk$amelkeprodukter$akornkornprodukter$afett$akonservering$afortykningsmidler$adrikkevarerkjøtt$akrydder$asøtningsstoffer$akaffe$aøl$ate$afisk$askalldyr$aproduksjon$abaking$amatlaging$alærebøker$avideregående$askole$ahotellfag$anæringsmiddelfag$_208058400 *7400 $aNæringsstofftabell *7400 $aOppskrifter *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2010021700036$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8258403761 *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/1/6/8258403761.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/1/6/8258403761.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/7/6/9788258403767.jpg$qimage/jpeg *901 $a80 *913 $aNorbok$bNB *960 $al *991 $avolumes$_10052300 *999 $aoai:nb.bibsys.no:999913986534702202$b2021-11-14T20:42:20Z$z999913986534702202 ^