Introduction to food biotechnology
Perry Johnson-GreenBok · Språk ikke angitt · utgitt 2002
Ledig
- Automatlager: 1 av 1 ledig
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001669109 *00520230306103938.0 *007ta *008041014s2002 xx# 000 u und d *00901368cam a2200265 c 4500 *019 $bl *020 $a0849311527$qib. *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990220987474702201 *035 $a(NO-TrBIB)022098747 *035 $a022098747-47bibsys_network *040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg *24500$aIntroduction to food biotechnology$cPerry Johnson-Green *260 $bCRC Press$c2002 *85642$3Forlagets beskrivelse (kort)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=0849311527 *85642$3Forlagets beskrivelse (kort)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9780849311529 *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=0849311527 *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9780849311529 *85642$3Innholdsfortegnelse$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=0849311527 *85642$3Innholdsfortegnelse$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9780849311529 *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/7/2/0849311527.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/7/2/0849311527.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/9/2/9780849311529.jpg$qimage/jpeg *901 $a80 *999 $aoai:nb.bibsys.no:999919931401502202$b2021-11-14T20:40:17Z$z999919931401502202 ^