Lærerveiledning for: formgivingsfag, elektrofag, mekaniske fag, hotell og næringsmiddelfag
Inngår i serie: KnowHow
Bok Bokmål utgitt 1996
Bok Bokmål utgitt 1996
Ledig
- Automatlager: 3 av 3 ledig
*001542278 *00520231228050443.0 *007cr *007ta *008131007s1996 no# 000 u mul *00901373cam a2200337 c 4500 *019 $bl *020 $a8205236402$qh. *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999621335584702201 *035 $a(NO-LaBS)17227196(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)093792204 *035 $a(NO-TrBIB)962133558 *035 $a962133558-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *041 $anob$aeng *044 $cno *084 $aPd 42s$2ubtkl/2 *245 $aLærerveiledning for: formgivingsfag, elektrofag, mekaniske fag, hotell og næringsmiddelfag *250 $aBokmål[utg.] *260 $a[Oslo]$bGyldendal$c1996 *300 $a181 s. *490 $aKnowHow *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2009-11-22 *653 $alærebøker$avideregående$askole$aengelsk$_17967400 *7001 $aHeian, Bente$d1949-$0(NO-TrBIB)90762031$_14498100 *830 $aKnowHow$_171656200 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2009110304013$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8205236402 *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788205236400 *901 $a80 *913 $aNorbok$bNB *960 $al$9LOCAL *999 $aoai:nb.bibsys.no:999621335584702202$b2021-11-14T20:29:28Z$z999621335584702202 ^