*001441722
*00520240101061354.0
*007ta
*008120126s2003 no# 000 0 nob
*00901960cam a2200421 c 4500
*015 $a0309684$2nbf
*019 $bl
*020 $a8248903516$qib.$cNkr 149.00
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990308975644702201
*035 $a(NO-LaBS)8489278(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)030897564
*035 $a030897564-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*042 $anorbibl
*044 $cno
*08274$a641.665$qNO-OsNB$25/nor
*1001 $aSvarverud, Svein$d1963-$0(NO-TrBIB)1082699$_13876300
*24510$aVerdens beste kylling$c[konsept: Kari Alsaker ; tekst: Svein Svarverud og Kari Løvås ; foto: Erik Jalland]
*260 $aOslo$bKagge$ccop. 2003
*300 $a93 s.$bill.
*4901 $aSpis deg glad
*500 $a1. utg. 2001
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2016-07-20
*7001 $aAlsaker, Kari$0(NO-TrBIB)1030956$emedarb.$_103176000
*7001 $aJalland, Erik$0(NO-TrBIB)41853$emedarb.$_22103700
*7001 $aLøvås, Kari$0(NO-TrBIB)1085866$_28864900
*830 0$aSpis deg glad$_25347600
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2016072048104$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8248903516
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788248903512
*85642$3Innholdsfortegnelse$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8248903516
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/2/1/9788248903512.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/2/1/9788248903512.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/6/1/8248903516.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/2/1/9788248903512.jpg$qimage/jpeg
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990308975644702202$b2021-11-14T20:21:05Z$z990308975644702202
^