Helsekost : en veiledning
av Jarl Bjørgan & Eigil OlsenBjørgan, Jarl
Bok Bokmål utgitt 1990
Ledig
- Automatlager: 1 av 1 ledig
*001381838 *00520250613133642.0 *007ta *008110414s1990 no 000 u nob d *00900960cam a2200277 c 4500 *019 $bl *020 $a8291011001 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999103636414702201 *035 $a(NO-LaBS)2578606(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)910363641 *035 $a910363641-47bibsys_network *040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg *080 $a613.2 *080 $a641.56 *1001 $aBjørgan, Jarl$0(NO-TrBIB)90071000$_35851600 *24510$aHelsekost :$ben veiledning$cav Jarl Bjørgan & Eigil Olsen *250 $a5. oppl. *260 $aTrondheim$bNatur forum forlag$c1990 *300 $a352 s.$bill. *500 $a"Femte opplag med nytt stoff, nye produkter m.m." - Omslaget. *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2016-11-03 *653 $aHelsekost$9nno$_18590100 *7001 $aOlsen, Eigil$0(NO-TrBIB)90070999$_23382500 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2016080408102$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *901 $a80 *999 $aoai:nb.bibsys.no:999103636414702202$b2021-11-14T20:15:50Z$z999103636414702202 ^