*001320364
*00520191220162913.0
*007ta
*008190410s2019 no a e m 00 0 eng
*00901849nam a2200301 c 4500
*019 $bl
*020 $a978-82-575-1576-8$qheftet
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999920839179702201
*035 $a(NO-LaBS)15198038(bibid)
*040 $aNO-OsNB$bnob$erda
*08204$a339.486413$223/nor$qNO-OsNB
*1001 $aNguyen, Quoc Cuong$0(NO-TrBIB)1573630757608$4aut$_59545700
*24510$aBetter understanding of the relation of the dynamic sensory perception of solid and semi solid foods with consumers' preferences and their perception of satiety =$bForbedret innsikt om relasjonen mellom dynamisk sensorisk oppfattelse og forbrukernes preferanser og metthetsfølelse, med fokus på faste og delvis flytende matvarer$cQuoc Cuong Nguyen
*24631$aForbedret innsikt om relasjonen mellom dynamisk sensorisk oppfattelse og forbrukernes preferanser og metthetsfølelse, med fokus på faste og delvis flytende matvarer
*264 1$aÅs$bNorwegian University of Life Sciences, Faculty of Chemistry, Biotechnology and Food Science$c2019
*300 $a1 bind (varierende paginering)$billustrasjoner$c24 cm
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*4901 $aPhilosophiae doctor (PhD) thesis$v2019:5$x1894-6402
*500 $aDelvis opptrykk av artikler
*502 $aAvhandling (ph.d.) - Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, Ås, 2019
*653 0$amat$aernæring$_59545800
*7102 $aNorges miljø- og biovitenskapelige universitet$bFakultet for kjemi, bioteknologi og matvitenskap$0(NO-TrBIB)1498562807532$4pbl$4dgg$_11169500
*830 0$aPhilosophiae doctor (PhD) thesis$x1894-6402$v2019:5$w990424668734702201$_11169600
*913 $aNorbok$bNB
*917 $ad
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999919987397002202$b2021-11-14T20:11:11Z$z999919987397002202
^