Helsekost : en veiledning
av Jarl Bjørgan og Eigil OlsenBjørgan, Jarl
Bok Bokmål utgitt 1988
Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
*001313351 *00520250613133534.0 *007cr *007ta *008150402s1988 no 000 u nob d *00900970cam a2200277 c 4500 *019 $bl *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)998930098304702201 *035 $a(NO-LaBS)134315(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)14097265x *035 $a(NO-TrBIB)893009830 *035 $a893009830-47bibsys_network *040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg *060 4$aWB 430 *1001 $aBjørgan, Jarl$0(NO-TrBIB)90071000$_35851600 *24510$aHelsekost :$ben veiledning$cav Jarl Bjørgan og Eigil Olsen *260 $aTrondheim$bTrondheim helsekost$c1988 *300 $a288 s.$bill. *500 $aPå omslaget: 4. oppl. nye kapitler. *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2015-11-05 *650 2$aVegetarianism$_52243300 *653 $ahelsekost$anaturmedisin$_58702300 *7001 $aOlsen, Eigil$0(NO-TrBIB)90070999$_23382500 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2014021908078$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *901 $a80 *999 $aoai:nb.bibsys.no:998930098304702202$b2021-11-14T20:10:27Z$z998930098304702202 ^