*001310976
*00520230228101217.0
*007ta
*008141107s1949 no# 000 u eng d
*00901388cam a2200301 c 4500
*015 $a4901904$2nbf
*019 $bl
*020 $cNkr 2.00
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990102713844702201
*035 $a(NO-LaBS)13679875(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)010271384
*035 $a010271384-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*044 $cno
*1001 $aWiborg, Kristian Fredrik$d1914-$0(NO-TrBIB)90300883$_20202200
*24514$aThe food of cod (Gadus callarias L.) of the 0-II-group from deep water in some fjords of Northern Norway$cby Kristian Fredrik Wiborg
*260 $aBergen$bFiskeridirektoratet$c1949
*300 $a27 s.$bill.
*4901 $aFiskeridirektoratets skrifter, Serie Havundersøkelser$vvol. 9, no. 8
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2017-11-07
*653 $atorsk$anæring$atorskeundersøkelser$_29927800
*7102 $aFiskeridirektoratets havforskningsinstitutt$0(NO-TrBIB)90056934$_14185900
*7760 $tThe food of cod (Gadus callarias L.) of the 0-II-group from deep water in some fjords of Northern Norway$w990612194364702201
*830 0$aFiskeridirektoratets skrifter (trykt utg.)$pSerie havundersøkelser$x0015-3117$vvol. 9, no. 8$w998020321764702201$_14186000
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2017110748024$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990102713844702202$b2021-11-14T20:10:13Z$z990102713844702202
^