
Oppskrifter enhver student bør kunne
Recipes every college student should know (Originaltittel:) · Christine Nelson ; oversatt av Jon Berg ; tilretteleggelse av Jon Berg og Ingrid GiplingNelson, Christine · Bok · Bokmål · utgitt [2020] · Kokebøker
Ledig
- Automatlager: 3 av 3 ledig
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001299520 *00520241203022718.0 *007ta *008191125s2020 no a e 00 0 nob *00903127nam a2200397 c 4500 *019 $bl *020 $a9788293311720$qinnbundet$cNkr 199.00 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999920950989902201 *035 $a(NO-LaBS)12392943(bibid) *035 $a(NO-OsBAS)150335753 *040 $aNO-OsBAS$bnob$erda$dNO-OsNB *0411 $anob$heng *08204$a641.5$qNO-OsNB$223/nor *1001 $aNelson, Christine$0(NO-TrBIB)1579001846869$4aut$_57100700 *24510$aOppskrifter enhver student bør kunne$cChristine Nelson ; oversatt av Jon Berg ; tilretteleggelse av Jon Berg og Ingrid Gipling *2461 $iOriginaltittel:$aRecipes every college student should know *264 1$aOslo$bGursli Berg$c[2020] *300 $a144 sider$billustrasjoner$c18 cm *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://www.rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/#1007$2rdamt *338 $abind$0http://www.rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/#1049$2rdact *520 $aEt variert og næringsrikt kosthold gjør at du presterer bedre, holder deg i form og får et godt liv også utenfor lesesalen. Denne boken viser hvordan du med litt planlegging kan være en mett og glad student, som til og med kan invitere gjester på middag en gang iblant uten å bruke opp halve stipendet. I tillegg til et minikurs i matlaging, er det oppskrifter på raske frokoster, smakfull og næringsrik nistepakke, mellommåltider til lange leseøkter, rimelige hverdagsmiddager, tips til hva du kan servere på dateMed denne lille boken som veileder, vil du kunne spise godt og etter hvert bli en mester i å spare både tid og penger.Forfatteren Christine Nelson er mor til fire studenter. Hun startet bloggen MommaNelson.org og ga ut denne lille kokeboken fordi barna stadig trengte råd og tips til hva de skulle lage til middag. Solgt 45 000 eksemplarer. *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2024-12-02 *653 0$akokebøker$_10020500 *655 7$aKokebøker$9nno$2bokbas$_10560500 *655 7$aKokebøker$9nob$2bokbas$_10560600 *7001 $aBerg, Jon Knut$d1964-$0(NO-TrBIB)1507531384300$4trl$_318301600 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2024112648101$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85641$amedia.boknett.no$3Miniatyrbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/53/57/150335753/productimage_OS_c9f9842639eccc6cc8e357fd317fca504e27f58b.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg *85641$amedia.boknett.no$3Omslagsbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/53/57/150335753/productimage_ORG_a7f3a1fbab658a120fdae59f7aa46b6df39f36ef.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788293311720 *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/0/2/9788293311720.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/0/2/9788293311720.jpg$qimage/jpeg *85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/0/2/9788293311720.jpg$qimage/jpeg *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:999920041977302202$b2021-11-14T20:09:08Z$z999920041977302202 ^