*001232565
*00520230304181611.0
*007cr
*007ta
*008130719s2007 no# 000 0 mul
*00901832cam a2200409 c 4500
*015 $a0706788$2nbf
*019 $bl
*020 $a9788247104613$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990702184714702201
*035 $a(NO-LaBS)13730893(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)070218471
*035 $a(NO-TrBIB)132367122
*035 $a070218471-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*041 $anob$aeng
*042 $anorbibl
*044 $cno
*08274$a306.3$qNO-OsNB$25/nor
*1001 $aStorstad, Oddveig$d1967-$0(NO-TrBIB)90849349$_14886000
*24510$aNaturlig, nært og trygt :$ben studie av hvordan forbrukertillit til mat påvirkes av produksjonsmåte og matskandaler$cOddveig Storstad
*260 $aTrondheim$bNorges teknisk-naturvitenskapelige universitet, Fakultet for samfunnsvitenskap og teknologiledelse, Institutt for sosiologi og statsvitenskap$c2007
*300 $aX, 277 s.$bill.
*4901 $aDoktoravhandlinger ved NTNU$v2007:22
*500 $aDelvis opptrykk av artikler
*500 $aNorsk og engelsk tekst
*500 $aSammendrag på engelsk
*502 $aAvhandling (dr.polit.) - Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, Trondheim, 2007
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2013-06-18
*653 $amatsikkerhet$amatproduksjon$aforbrukeratferd$asosiologi$aforbrukere$akugalskap$aforbrukertillit$aøkologisk$amat$_48532900
*7102 $aNorges teknisk-naturvitenskapelige universitet$bInstitutt for sosiologi og statsvitenskap$0(NO-TrBIB)90928035$_204443700
*830 0$aDoktoravhandlinger ved NTNU (trykt utg.)$x1503-8181$v2007:22$w990402410684702201$_10123500
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2013061805111$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*917 $ad
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990702184714702202$b2021-11-14T19:59:23Z$z990702184714702202
^