*0011801065
*00520230601153133.0
*007ta
*008210728s2022 no a e 0 mul
*00902935nam a2200589 c 4500
*019 $bl
*020 $a9788211044600$cNkr 349.00$qheftet
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999921390758302201
*035 $a(NO-DIMO)465dc633-de53-462c-a8fb-1d27250d6379
*035 $a(NO-LaBS)16309702(bibid)
*035 $a(NO-OsBA)0623123
*035 $a(NO-OsBAS)150379297
*035 $aoai:bibbi.bs.no:0623123
*035 $aoai:nb.no:pliktmonografi_000005465
*035 $aoai:nb.no:pliktmonografi_000005465
*040 $aNO-OsBA$bnob$erda$dNO-OsNB
*0410 $amul$anno$anob
*08204$a641.865$223/nor$qNO-OsNB
*1001 $aStelander, Angela$d1970-$0(NO-TrBIB)1642068490960$4aut$_179156400
*24000$aKonditorboka$_179156500
*24510$aKonditorboka :$bprogramfag for vg2 baker og konditor vg3 konditorfaget$cAngela Stelander, Cathrine Nilsen, Gudrunn Berntsen, Gunvor Fiskå, Tonje Svendsen
*24614$aKonditorboka :$bvg2, vg3 : vg2 baker og konditor, vg3 konditorfaget
*24617$aVg2/3 baker og konditor :$bkonditorboka
*24618$aKonditorboka :$bbaker og konditor, konditorfaget : vg2, vg3
*250 $a1. utgave, [fellesutgave] bokmål/nynorsk
*264 1$aBergen$bFagbokforlaget$c2022
*300 $a277 sider$billustrasjoner
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*655 7$aLærebøker$0(uri)https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/184$2ntsf$_202703300
*658 $aBransje og arbeidsliv$cBAK2002$2udir$9nno
*658 $aBransje og arbeidsliv$cBAK2002$2udir$9nob
*658 $aGrunnbøker$9nno
*658 $aGrunnbøker$9nob
*658 $aKonditorfaget$cKON3001$2udir$9nno
*658 $aKonditorfaget$cKON3001$2udir$9nob
*658 $aRåvare, produksjon og kvalitet$cBAK2001$2udir$9nno
*658 $aRåvare, produksjon og kvalitet$cBAK2001$2udir$9nob
*658 $aVG2
*658 $aVG3
*7001 $aBerntsen, Gudrunn$d1976-$0(NO-TrBIB)1642068490957$4aut$_179156600
*7001 $aFiskå, Gunvor$d1971-$0(NO-TrBIB)1642068490958$4aut$_179156700
*7001 $aNilsen, Cathrine$d1975-$0(NO-TrBIB)1642068490959$4aut$_179156800
*7001 $aStelander, Angela$d1970-$0(NO-TrBIB)1642068490960$tKonditorboka$_179156400
*7001 $aSvendsen, Tonje$d1977-$0(NO-TrBIB)1642068490961$4aut$_179156900
*85641$3Fulltekst$uhttps://www.nb.no/search?q=oaiid:"oai:nb.bibsys.no:999920208502502202"$yNettbiblioteket$zSøke-URL
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788211044600
*85642$3Miniatyrbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/0/0/9788211044600.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/0/0/9788211044600.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/0/0/9788211044600.jpg$qimage/jpeg
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999920208502502202$b2022-04-21T02:04:05Z$z999920208502502202
^