NOFIMA AS : kompetansekartlegging og -vurdering
rapport fra fagpaneler oppnevnt av Norges forskningsrådBok
Bokmål utgitt 2007
Ledig
- Automatlager: 1 av 1 ledig
*001136365 *00520230304194614.0 *007cr *007ta *008130212s2007 no# 000 0 nob *00901320cam a2200361 c 4500 *015 $a0712215$2nbf *019 $bl *020 $a9788212024625$qh. *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990710103004702201 *035 $a(NO-LaBS)14435301(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)071010300 *035 $a(NO-TrBIB)123875285 *035 $a071010300-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *042 $anorbibl *044 $cno *080 $a001.891 *080 $a061.27 *080 $a061.61 *08274$a639.8$qNO-OsNB$25/nor *24500$aNOFIMA AS :$bkompetansekartlegging og -vurdering$crapport fra fagpaneler oppnevnt av Norges forskningsråd *260 $aOslo$bNorges forskningsråd$c2007 *300 $a90 s.$bdiagr.$c30 cm *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2015-11-06 *61027$aNofima$0(NO-TrBIB)7051038$2bare$_13961400 *653 $aakvakultur$aforskning$aindustri$abioteknologi$anæringsmidler$amatvaresikkerhet$amatkvalitet$aproduktutvikling$amarked$ahelse$aforbruker$_35549300 *7102 $aMatforsk$0(NO-TrBIB)90122855$_12721700 *7102 $aNorges forskningsråd$0(NO-TrBIB)90671178$_11335700 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2012110806107$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *901 $a90 *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:990710103004702202$b2021-11-14T19:51:24Z$z990710103004702202 ^