Salmer fra et suppekjøkken : bruker måltidet som metode til å forstå effektene av migrasjon
Morten S. Smedsrud
Artikkel Bokmål
*0011301540 *008201116s2019 xx# 000 0 nob *019 $bk *08230$a362.509481 *100 $aSmedsrud, Morten S.$4ivr$_148639900 *245 $aSalmer fra et suppekjøkken$bbruker måltidet som metode til å forstå effektene av migrasjon *300 $aS. 36-39 : ill., port. *520 $aIntervju med Helena M. Strandli Schmidt *650 $aMåltider$2norart$_104865000 *650 $afattigdom$9nor$2norart$_128728300 *650 $aforskningsmetoder$9nor$2norart$_129317000 *650 $amigranter$9nor$2norart$_134429300 *700 $aSchmidt, Helena Margrethe Strandli$4ive$_152467100 *773 $tApollon$gÅrg. 29, nr. 3 (2019)$x0803-6926$w(NO-LaBS)220882(tnr) *999 $z2000656044$anorart:2000656044 ^