Doktorgrad om sensorisk oppfattelse av mat kan bidra til å beskjempe fedme og overspising
Artikkel
Bokmål
*0011299220 *008200831s2019 xx# 000 0 nob *019 $bk *08230$a612.3 *245 $aDoktorgrad om sensorisk oppfattelse av mat kan bidra til å beskjempe fedme og overspising *300 $aS. 40-41 *520 $aTar utgangspunkt i doktoravhandlingen: Better understanding of the relation of the dynamic sensory perception of solid and semi solid foods with consumers' preferences and their perception of satiety = Forbedret innsikt om relasjonen mellom dynamisk sensorisk oppfattelse og forbrukernes preferanser og metthetsfølelse, med fokus på faste og delvis flytende matvarer / Quoc Cuong Nguyen *600 $aNguyen, Quoc Cuong$_152239600 *650 $aMatvarer$2norart$_20031800 *650 $afedme$2norart$_73649800 *650 $ametthet$9nor$2norart$_130409800 *650 $asensorikk$2norart$_113906200 *773 $tMeieriposten$gÅrg. 108, nr. 2 (2019)$x0025-8776$w(NO-LaBS)538868(tnr) *999 $z2000653658$anorart:2000653658 ^