Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*0011296128 *008200506s2020 xx# 000 0 nob *019 $bk *08230$a615.8548 *100 $aHagve, Martin$4aut$uUniversitetssykehuset Nord-Norge, Gastrokirurgisk avdeling ; UiT - Norges arktiske universitet, Det helsevitenskapelige fakultet, Institutt for klinisk medisin, Gastrokirurgisk forskningsgruppe$_151940100 *245 $aErnæring hos kritisk syke intensivpasienter *300 $aS. 160-163 : ill. *650 $aernæring$9nor$2norart$_128566700 *650 $aintensivpasienter$9nor$2norart$_129383100 *700 $aGjessing, Petter;$4aut;$uUniversitetssykehuset Nord-Norge, Gastrokirurgisk avdeling ; UiT - Norges arktiske universitet, Det helsevitenskapelige fakultet, Institutt for klinisk medisin, Gastrokirurgisk forskningsgruppe$_151940200 *700 $aIrtun, Øivind$4aut$uUniversitetssykehuset Nord-Norge, Gastrokirurgisk avdeling ; UiT - Norges arktiske universitet, Det helsevitenskapelige fakultet, Institutt for klinisk medisin, Gastrokirurgisk forskningsgruppe$_82288400 *700 $aYtrebø, Lars Marius;$4aut;$uUniversitetssykehuset Nord-Norge, Operasjons- og intensivklinikken ; UiT - Norges arktiske universitet, Det helsevitenskapelige fakultet, Institutt for klinisk medisin, Akuttmedisinsk-anestesiologisk forskningsgruppe$_151940300 *773 $tTidsskrift for Den norske legeforening$gÅrg. 140, nr. 2 (2020)$x0029-2001$w(NO-LaBS)552783(tnr) *8564 $uhttps://doi.org/10.4045/tidsskr.19.0426 *999 $z2000650506$anorart:2000650506 ^