Effektivt gjennomløp av 35 000 000 pizza i året : det nye fryselageret på Stranda
Henning Ivarson
Artikkel Bokmål
*0011256135 *008170321s2016 xx# 000 0 nob *019 $bk *08230$a338.766465 *100 $aIvarson, Henning$4aut$_129090200 *245 $aEffektivt gjennomløp av 35 000 000 pizza i året$bdet nye fryselageret på Stranda *300 $aS. 14-16, 18, 20 : ill. *610 $aOrkla Foods$_147572300 *650 $aMatvarer$2norart$_20031800 *650 $afryselagre$9nor$2norart$_130842000 *650 $apizzaprodusenter$9nor$2norart$_129750700 *773 $tLogistikk & ledelse$gÅrg. 29, nr. 9 (2016)$x1501-5890$w(NO-LaBS)395931(tnr) *999 $z1700609856$anorart:1700609856 ^