*0011248443 *008161013s2016 xx# 000 0 nob *019 $bk *08230$a613.282 *100 $aKraugerud, Reidun Lilleholt$4ivr$_141902000 *245 $aLakseavskjær som menneskemat *300 $aS. 58-59 : ill., port. *500 $aHeftet har tittelen: Fremtidens fôr : siste nytt om nye råvarer og fôrkonsept *520 $aIntervju med Tone Aspevik *650 $aFiskeproteiner$2norart$_50058600 *650 $aenzymatisk hydrolyse$9nor$2norart$_146372600 *700 $aAspevik, Tone$4ive$_146650300 *773 $tNf xpert : en spesialutgave av Norsk fiskeoppdrett$gÅrg. 41, nr. 2 (2016)$x1894-2903$w(NO-LaBS)278963(tnr) *999 $z1600602117$anorart:1600602117 ^