*0011137386 *008110331s2011 xx# 000 0 nob *019 $bk *08230$a613 *100 $aSvilaas, Arne$_133083400 *245 $aKartlegging av kosthold og livsstil *300 $aS. 454 *650 $akonsultasjon$9nor$2norart$_131851800 *650 $akosthold$2norart$_12274100 *650 $aleger$9nor$2norart$_128659600 *650 $alivsstil$2norart$_96682800 *700 $aJohansen, Siril G.$_134801500 *700 $aOse, Leiv$_131546100 *700 $aStrøm, Ellen C.$_134801600 *700 $aSvilaas, Tone;$_134801700 *700 $aVebenstad, Guri$_134801800 *773 $tTidsskrift for Den norske legeforening$gÅrg. 131, nr. 5 (2011)$x0029-2001$w(NO-LaBS)552783(tnr) *8564 $uhttps://doi.org/10.4045/tidsskr.10.0799 *999 $z1100490537$anorart:1100490537 ^