Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*0011088485 *00520180226123514.0 *007ta *008160629s2015 no a 00 0 nob *00901262naa a2200277 c 4500 *019 $bk *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999920134477202201 *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *08204$a641.592945722$223/nor$qNO-OsNB *084 $a11b7$2loovs$qNO-OsNB *24500$aSørsamisk mat-tradisjon$c[faglig redaktør: Sigrid Vaagen Bryn] *260 $c2015 *300 $aS. 196-211$bkol. ill. *500 $aPresentasjon oppsummert etter samtaler med Eivor Anita Danielsen Bakken fra Guttu på Valdalsfjellet og andre kilder *60017$aBakken, Eivor Anita Danielsen$d1955-$0(NO-TrBIB)1465453925587$2bare$_128330000 *650 7$aMatlaging$zSørsamiske distrikter$2samisk$_33064200 *651 7$aGuttu (Engerdal, Hedmark)$2samisk$_128330100 *651 7$aNorge (Sørsamiske distrikter)$2samisk$_12031800 *662 $bHedmark$cEngerdal$dGuttu$2samisk *662 $bSørsamiske distrikter$cNorge$2samisk *7001 $aBakken, Eivor Anita Danielsen$d1955-$0(NO-TrBIB)1465453925587$4ive$_128330000 *7001 $aBryn, Sigrid Vaagen$d1933-$0(NO-TrBIB)1465453925581$4edt$_92963100 *7730 $tTradisjonsmat / [faglig redaktør: Sigrid Vaagen Bryn]$z978-82-91352-79-4$w999920046882802201$d[Nybergsund] : Trysil-forl., cop. 2015$bNy og utvidet utg., 2. utg. *913 $aSamisk$bNB *960 $as$9local *999 $aoai:nb.bibsys.no:999919844700202202$b2021-11-02T03:22:44Z$z999919844700202202 ^