*001834876
*00520230309102340.0
*007cr
*007ta
*008140903s2011 no# 000 0 nob
*00902013cam a2200481 c 4500
*015 $a1128344$2nbf
*019 $bl
*020 $a9788231602279$qib.$cNkr 99.00
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991128469984702201
*035 $a(NO-LaBS)9423359(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)112846998
*035 $a(NO-TrBIB)143337556
*035 $a112846998-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*0411 $heng
*042 $anorbibl
*044 $cno
*08274$a641.5945$qNO-OsNB$25/nor
*1001 $aDoeser, Linda$0(NO-TrBIB)90115018$_22932800
*24510$aItalia$cLinda Doeser ; [oversatt av: Ann Høydalsnes ; fotografier:Simon Punter ; norsk redaksjon ved Eirik Myhr]
*260 $a[Oslo]$bSpektrum$ccop. 2011
*300 $a256 s.$bill.
*4901 $aLove food
*4901 $aMat fra hele verden
*500 $aPå omslaget: En kulinarisk reise
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2014-06-27
*651 7$aItalia$2norbok$_185879500
*653 $akokebøker$amatlaging$aitalia$_109914200
*7001 $aHøydalsnes, Ann$d1956-$0(NO-TrBIB)4079696$4trl$_16130500
*7001 $aMyhr, Eirik$d1944-$0(NO-TrBIB)90174074$ered.$_10717900
*7001 $aPunter, Simon$0(NO-TrBIB)4108172$emedarb.$_308690700
*830 0$aLove food$_12302800
*830 0$aMat fra hele verden$_50037800
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2014062707116$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8231602275
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=9788231602279
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/9/7/9788231602279.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/9/7/9788231602279.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/9/7/9788231602279.jpg$qimage/jpeg
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:991128469984702202$b2021-11-14T20:53:10Z$z991128469984702202
^