*00183262
*00520230313133911.0
*007ta
*008150126s2010 no# 000 0 nob
*00902091cam a2200469 c 4500
*015 $a1212045$2nbf
*019 $bl
*020 $a9788231600213$qib.$cNkr 99.00
*020 $a9788231608936$qib.$qpakke
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991028715234702201
*035 $a(NO-LaBS)1632379(bibid)
*035 $a(NO-OsBA)0265875
*035 $a(NO-TrBIB)102871523
*035 $a102871523-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*0411 $heng
*042 $anorbibl
*044 $cno
*08274$a641.5945$qNO-OsNB$25/nor
*24500$aItaliensk :$ben visuell kokebok : fremgangsmåten bilde for bilde$c[fotografering ved Mike Cooper ; nye oppskrifter er laget av Christine France ; innledning av Linda Doeser ; oversatt fra engelsk av Eirik Myhr]
*2461 $aItalian$bframe by frame$iOriginaltittel
*260 $a[Oslo]$bSpektrum$c2010
*300 $a224 s.$bill.
*4901 $aLove food
*4901 $aVisuelle kokebøker
*500 $aOgså utgitt i pakke (4 bøker) med felles ISBN
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2016-02-18
*651 7$aItalia$2norbok$_185879500
*7001 $aCooper, Mike$0(NO-TrBIB)12035870$emedarb.$_63839500
*7001 $aFrance, Christine$0(NO-TrBIB)98005496$emedarb.$_20207600
*7001 $aMyhr, Eirik$d1944-$0(NO-TrBIB)90174074$4trl$_10717900
*830 0$aLove food$_12302800
*830 0$aVisuelle kokebøker$_27690700
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2016021807528$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8231600213
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=9788231600213
*85642$3Miniatyrbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/3/1/9788231600213.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/3/1/9788231600213.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/3/1/9788231600213.jpg$qimage/jpeg
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:991028715234702202$b2021-11-14T19:47:01Z$z991028715234702202
^