*00189127
*00520230301070901.0
*007cr
*007ta
*008100726s2001 no# 000 0 eng
*00902121cam a2200505 c 4500
*015 $a0206505$2nbf
*019 $bl
*020 $a8257503673$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990201959744702201
*035 $a(NO-LaBS)14975544(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)020195974
*035 $a(NO-TrBIB)101602820
*035 $a020195974-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*042 $anorbibl
*044 $cno
*08274$a639.3$qNO-OsNB$24/nor
*1001 $aHillestad, Marie$0(NO-TrBIB)2010700$_28605800
*24510$aHigh energy-diets for Atlantic salmon :$beffect on growth, feed utilization, product quality and recipient loading$cMarie Hillestad = Høyenergi-fôr til atlantisk laks : effekt på vekst, fôrutnytting, produktkvalitet og utslipp / 2001
*24631$aHøyenergi-fôr til atlantisk laks$beffekt på vekst, fôrutnytting, produktkvalitet og utslipp
*260 $aSunndalsøra$aÅs$bAkvaforsk, Institute of Aquaculture Research$bDepartment of Animal Science, Agricultural University of Norway$c2001
*300 $a1 b. (flere pag.)$bdiagr.
*4901 $aDoctor scientiarum theses / Norges landbrukshøgskole$v2001:4
*500 $aDelvis opptrykk av artikler
*500 $aSammendrag på norsk
*502 $aAvhandling (dr. scient.) - Norges landbrukshøgskole, Ås, 2001
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2009-01-08
*650 7$aAtlantic salmon$2agrovoc$_186679200
*650 7$aDiet$2agrovoc$_186690200
*650 7$aEnergy value$2agrovoc$_186690300
*650 7$aFeed conversion efficiency$2agrovoc$_186690400
*650 7$aFish feeding$2agrovoc$_186690500
*650 7$aFish fillets$2agrovoc$_186690600
*650 7$aGrowth$2agrovoc$_186690700
*650 7$aNorway$2agrovoc$_185502900
*650 7$aOrganoleptic properties$2agrovoc$_186690800
*650 7$aSalmo salar$2agrovoc$_186679600
*650 7$aSea pollution$2agrovoc$_186690900
*830 0$aDoctor scientiarum theses (trykt utg.)$x0802-3220$v2001:4$w998903256424702201$_14034900
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2009010804102$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*917 $ad
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990201959744702202$b2021-11-14T19:47:26Z$z990201959744702202
^