Kvalitetskriterier for vegetabilier
Inngår i serie: Sluttrapport / Norges landbruksvitenskapelige forskningsråd (363)
Martens, Magni Bok Bokmål utgitt 1982
Martens, Magni Bok Bokmål utgitt 1982
Ledig
- Automatlager: 1 av 1 ledig
*001713927 *00520250613134100.0 *007cr *007ta *008150806s1982 no 000 u nob d *00901057cam a2200277 c 4500 *019 $bl *020 $a8272900777$qh. *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999707862714702201 *035 $a(NO-LaBS)14527213(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)151454825 *035 $a(NO-TrBIB)970786271 *035 $a970786271-47bibsys_network *040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg *080 $a633.42:006.83 *1001 $aMartens, Magni$0(NO-TrBIB)90269860$_37435900 *24510$aKvalitetskriterier for vegetabilier *260 $aOslo$bNLVF$c1982 *300 $a12 s.$evedlegg *4901 $aSluttrapport / Norges landbruksvitenskapelige forskningsråd$v363 *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2015-07-08 *653 $akvalitetskriterier$alandbruksprodukter$_99657800 *830 0$aSluttrapport (Norges landbruksvitenskapelige forskningsråd : trykt utg.)$x0800-9252$v363$w998220604184702201$_13934200 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2015070809018$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *901 $a80 *999 $aoai:nb.bibsys.no:999707862714702202$b2021-11-14T20:44:04Z$z999707862714702202 ^