*001577688
*00520250613141013.0
*007cr
*007ta
*008110307s1996 no 000 u nob d
*00901211cam a2200313 c 4500
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999700167434702201
*035 $a(NO-LaBS)13736590(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)111955505
*035 $a(NO-TrBIB)970016743
*035 $a970016743-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*1001 $aHagelia, Ayse M. Bulak$0(NO-TrBIB)90407582$_35393100
*24510$aForbrukerne om trygghet og opprinnelsesmerking av kjøtt$cAyse Bulak Hagelia
*260 $a[Oslo]$bLandbrukets utredningskontor$c[1996]
*300 $a12 bl.$bdiagr.
*4901 $aKortnotat / Landbrukets utredningskontor$v03-1996
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2011-01-27
*588 $aKatalogisert etter omslag
*650 7$aConsumer surveys$2agrovoc$_186378000
*650 7$aFood inspection$2agrovoc$_186612000
*650 7$aFood safety$2agrovoc$_186329200
*650 7$aLabelling controls$2agrovoc$_188049600
*650 7$aMeat$2agrovoc$_186456200
*830 0$aKortnotat (Landbrukets utredningskontor : trykt utg.)$v03-1996$w999518167214702201$_19283900
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2011012706017$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999700167434702202$b2021-11-14T20:32:17Z$z999700167434702202
^