*001566034
*00520160622153447.0
*007ta
*008071119s2003 no# 000 0 eng
*00901878cam a2200505 c 4500
*015 $a0312795$2nbf
*019 $bl
*020 $a8257505404$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990314231164702201
*035 $a(NO-LaBS)14240322(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)031423116
*035 $a031423116-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*042 $anorbibl
*044 $cno
*08274$a664.6$qNO-OsNB$25/nor
*1001 $aSørensen, Mette$0(NO-TrBIB)90406041$_85590000
*24510$aNutritional and physical quality of fish feeds extruded at various temperatures$cMette Sørensen = Ernæringsmessig og fysisk kvalitet på fiskefôr ekstrudert ved ulike temperaturer / 2003
*24631$aErnæringsmessig og fysisk kvalitet på fiskefôr ekstrudert ved ulike temperaturer
*260 $aÅs$bDepartment of Animal Science, Agricultural University of Norway$bAkvaforsk$c2003
*300 $aVII, 143 s.$bill.$c30 cm
*4901 $aDoctor scientiarium theses / Norges landbrukshøgskole$v2003:3
*500 $aDelvis opptrykk av artikler
*500 $aSammendrag på norsk
*502 $aAvhandling (dr. scient.) - Norges landbrukshøgskole, Ås, 2003
*588 $aKatalogisert etter omslag
*650 7$aAnimal feeding$2agrovoc$_186764500
*650 7$aDigestibility$2agrovoc$_187252200
*650 7$aExtrusion$2agrovoc$_187161800
*650 7$aFeed meals$2agrovoc$_187540900
*650 7$aFish meal$2agrovoc$_186930800
*650 7$aMinks$2agrovoc$_187379600
*650 7$aNorway$2agrovoc$_185502900
*650 7$aNutrient uptake$2agrovoc$_187522300
*650 7$aNutritive value$2agrovoc$_186631900
*650 7$aOncorhynchus mykiss$2agrovoc$_187085400
*650 7$aPROCESSING QUALITY$2agrovoc$_187327600
*650 7$aTemperature$2agrovoc$_186901200
*650 7$aWheats$2agrovoc$_186737800
*650 7$agrowth rate$2agrovoc$_186764800
*830 0$aDoctor scientiarum theses (trykt utg.)$x0802-3220$v2003:3$w998903256424702201$_14034900
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*917 $ad
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990314231164702202$b2021-11-14T20:31:16Z$z990314231164702202
^