*001359704
*00520250613140506.0
*007cr
*007ta
*008131001s1995 no 000 u nob
*00901464cam a2200373 c 4500
*019 $bl
*020 $a8272513072
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999600793274702201
*035 $a(NO-LaBS)13598974(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)093486294
*035 $a(NO-TrBIB)960079327
*035 $a960079327-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*080 $a543.422.3
*080 $a597.553.2
*080 $a637.56.043
*080 $a637.56.07
*080 $a639.371.12.043.14:637.56`811.2.043:543.422.4
*080 $a639.381.3
*1001 $aWold, Jens Petter$d1967-$0(NO-TrBIB)90830712$_64091500
*24510$aHurtigmåling av fettinnhold i oppdretsslaks [sic] ved nær-infrarød spektroskopi :$bfaglig sluttrapport$cJens Petter Wold
*260 $aTromsø$bFiskeriforskning$c1995
*300 $aIV, 64 s.$bill.
*4901 $aRapport / Fiskeriforskning$v15/1995
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2009-06-23
*650 7$aFisk$xFettinnhold$2tekord$_189295900
*650 7$aLaks$2tekord$_187382200
*653 $aråstoff$akvalitetskontroll$aoppdrettsfisk$aanalyser$aNIR$alaksmetoder$_64091700
*7400 $aHurtigmåling av fettinnhold i oppdrettslaks ved nær-infrarød spektroskopi
*830 0$aRapport (Fiskeriforskning : trykt utg.)$x0806-6221$v15/1995$w999202859614702201$_14534400
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2009062301072$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999600793274702202$b2021-11-14T20:14:18Z$z999600793274702202
^