*001234382
*00520230303085222.0
*007ta
*008080915s2006 no# 000 0 mul
*00902105cam a2200493 c 4500
*015 $a0811565$2nbf
*019 $bl
*020 $a8204112998$qh.$cNkr 349.00
*020 $a9788204112996$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990807842164702201
*035 $a(NO-LaBS)905188(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)080784216
*035 $a080784216-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*041 $anob$aeng
*042 $anorbibl
*044 $cno
*080 $a641
*08274$a637.30944$qNO-OsNB$25/nor
*1001 $aMasui, Kazuko$0(NO-TrBIB)8047036$_48747900
*24510$aFranske oster$cKazuko Masui og Tomoko Yamada ; oversatt av Bodil Sunde ; tilrettelagt for norske forhold av Sverre Lie
*2461 $aFrench cheeses$iOriginaltittel
*260 $aOslo$bDamm$c2006
*300 $a288 s.$bill.
*4901 $aDamm referanse
*500 $aPå omslaget: Produsenter, smaksbeskrivelser, historie, regionale spesialiteter
*650 7$aKultur$0(NO-TrBIB)HUME04515$2humord$_353987300
*650 7$aOst$0(NO-TrBIB)HUME04921$2humord$_189571100
*651 7$aFrankrike$0(NO-TrBIB)HUME02240$2humord$_186554900
*651 7$aFrankrike$2norbok$_186495800
*7001 $aLie, Sverre$d1902-1989$0(NO-TrBIB)90244520$emedarb.$_39748000
*7001 $aSunde, Bodil$4trl$_18409900
*7001 $aYamada, Tomoko$0(NO-TrBIB)8047037$_48748000
*830 0$aDamm referanse$_18036000
*85642$3Forlagets beskrivelse (kort)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8204112998
*85642$3Forlagets beskrivelse (kort)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=9788204112996
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8204112998
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788204112996
*85642$3Miniatyrbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/6/9/9788204112996.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/6/9/9788204112996.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/6/9/9788204112996.jpg$qimage/jpeg
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990807842164702202$b2021-11-14T19:59:30Z$z990807842164702202
^