*0012167155
*007ta
*008230303s1986 xx# 000 u nob d
*009 nam a 1c 4500
*019 $bl
*020##$a8272903946$qh.
*035 $a(NO-LaBS)20389317(bibid)
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*080# $a641.5.004.4:575.224
*1001#$aJoner, Per Erik$0(NO-TrBIB)90752463$_36024800
*24510$aMutasjonsfremkallende stoffer ved tilberedning/lagring av matvarer
*260##$aOslo$bNLVF$c1986
*300##$a11 s.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*4901#$aSluttrapport / Norges landbruksvitenskapelige forskningsråd$vnr 618
*653##$amutasjoner$anæringsmidler$_215500500
*830 0$aSluttrapport (Norges landbruksvitenskapelige forskningsråd : trykt utg.)$x0800-9252$vnr 618$w998220604184702201$_13934200
*901 $a70
^