*001160207
*00520250613134704.0
*007ta
*008020124s1993 no 000 0 eng
*00901549cam a2200361 c 4500
*019 $bl
*020 $a8271194895
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999311448334702201
*035 $a(NO-LaBS)14645573(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)931144833
*035 $a931144833-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*080 $a577.115
*080 $a639.371.12
*080 $a639.381
*080 $a664.95:658.562
*1001 $aAursand, Marit$0(NO-TrBIB)90611531$_38875600
*24510$aLipid composition of farmed Atlantic salmon (Salmo salar) as examined by chemical analysis and NMR spectroscopy$cby Marit Aursand
*260 $aTrondheim$bDepartment of Biotechnology, Norwegian Institute of Technology$c1993
*300 $a1 b. (flere pag.)$bill.
*4901 $aDoktor ingeniøravhandling$v1993:32
*502 $aAvhandling (dr. ing.) - Norges tekniske høgskole, 1993
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2017-01-11
*650 7$aLakseoppdrett$2tekord$_187021400
*650 7$aLipider (Biokjemi)$2tekord$_187582100
*650 7$afiskeprodukter$akvalitetskontroll$2tekord$_187582200
*653 $adoktoringeniør$akjemi$abioteknologi$afettsammensetning$aoppdrettslaks$alakseoppdrett$_38875800
*7102 $aNorges tekniske høgskole$bInstitutt for bioteknologi$0(NO-TrBIB)90153798$_31395800
*830 0$aDoktor ingeniøravhandling (Trondheim : trykt utg.)$x0809-103x$v1993:32$w998711741544702201$_13104400
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2017011148127$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*917 $ad
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999311448334702202$b2021-11-14T19:53:11Z$z999311448334702202
^