*001955314
*00520230313133939.0
*007cr
*007ta
*008140909s2011 no# 000 0 nob
*00902087cam a2200505 c 4500
*015 $a1127244$2nbf
*019 $bl
*020 $a9788231602286$qib.$cNkr 99.00
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991128638414702201
*035 $a(NO-LaBS)9423348(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)112863841
*035 $a(NO-TrBIB)141872365
*035 $a112863841-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*0411 $heng
*042 $anorbibl
*044 $cno
*08274$a641.5946$qNO-OsNB$25/nor
*1001 $aLeblanc, Beverly$0(NO-TrBIB)4107948$_75566500
*24510$aSpania$cBeverly Leblanc ; [oversettelse: Ann Høydalsnes ; fotografier: David Jordan ; norsk redaksjon: Eirik Myhr]
*2461 $aWorld food Spain$iOriginaltittel
*260 $a[Oslo]$bSpektrum$c2011
*300 $a256 s.$bill.
*4901 $aLove food
*4901 $aMat fra hele verden
*500 $a1. norske utg. 2004
*500 $aPå omslaget: En kulinarisk reise
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2014-02-03
*651 7$aSpania$2norbok$_186761700
*7001 $aHøydalsnes, Ann$d1956-$0(NO-TrBIB)4079696$4trl$_16130500
*7001 $aJordan, David$0(NO-TrBIB)14019922$emedarb.$_25784600
*7001 $aMyhr, Eirik$d1944-$0(NO-TrBIB)90174074$ered.$_10717900
*7403 $aEn kulinarisk reise
*830 0$aLove food$_12302800
*830 0$aMat fra hele verden$_50037800
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2014020348092$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8231602283
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=9788231602286
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/6/8/9788231602286.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/6/8/9788231602286.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/6/8/9788231602286.jpg$qimage/jpeg
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:991128638414702202$b2021-11-14T21:10:06Z$z991128638414702202
^