*001852366
*00520250613123133.0
*007cr
*007ta
*008130611s2008 no 000 u nob d
*00901704cam a2200385 c 4500
*019 $bl
*020 $a9788270777198$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990812780714702201
*035 $a(NO-LaBS)14627491(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)081278071
*035 $a(NO-TrBIB)132136104
*035 $a081278071-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*24500$aRisikoeksponering og risikohandtering i matproduksjon :$bsammenligning av havbruk og jordbruk = Risk exposure and risk management in food production : comparing aquaculture and agriculture$cAgnar Hegrenes ... [et al.]
*24631$aRisk exposure and risk management in food production : comparing aquaculture and agriculture
*260 $aOslo$bNorsk institutt for landbruksøkonomisk forskning$c2008
*300 $aVI, 79 s.$bfig., tab.
*4901 $aNILF-rapport$v2008-4
*500 $aSammendrag på engelsk og norsk
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2013-04-18
*650 7$aAgriculture$2agrovoc$_185746100
*650 7$aAquaculture$2agrovoc$_186569600
*650 7$aFood production$2agrovoc$_185916000
*650 7$aFood technology$2agrovoc$_186672600
*650 7$aFoods$2agrovoc$_186518200
*650 7$aNorway$2agrovoc$_185502900
*650 7$aRisk Assessment$2agrovoc$_187542100
*650 7$aRisk Management$2agrovoc$_190015200
*653 $amat[vare],$afødevare,$anæringsmiddel$aproduksjon$arisikohåndtering$alandbruk,$ajordbruk$aakvakultur$_111333600
*7001 $aHegrenes, Agnar$d1948-$0(NO-TrBIB)90113816$_21250300
*830 0$aNILF-rapport (trykt utg.)$x0805-7028$v2008-4$w999506699894702201$_12002400
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2013041806048$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990812780714702202$b2021-11-14T20:54:14Z$z990812780714702202
^