*001834563
*00520250613140946.0
*007cr
*007ta
*008110106s1993 no 000 u nob
*00901026cam a2200265 c 4500
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999623013024702201
*035 $a(NO-LaBS)13376660(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)093246110
*035 $a(NO-TrBIB)962301302
*035 $a962301302-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*1001 $aSahlström, Stefan$0(NO-TrBIB)90091507$_73990200
*24510$aEffekt av startkultur og andre syretilsetninger i brød$cStefan Sahlstrøm og Leif Andre Fardal
*260 $a[Ås]$bMATFORSK$c[1993]
*300 $a19 s.$bdiagr.
*4901 $aTema fra MATFORSK$v8-93
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2009-09-21
*653 $abrødbaking$atilsetningsstoff$_109889200
*7001 $aFardal, Leif Arne$0(NO-TrBIB)90944066$_109889300
*830 0$aTema fra MATFORSK (trykt utg.)$x0802-3867$v8-93$w999100441394702201$_15641500
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2009081101072$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999623013024702202$b2021-11-14T20:53:10Z$z999623013024702202
^