*001816033
*00520160622160855.0
*007ta
*008140325s2013 no# 000 u nob
*00901224cam a2200289 c 4500
*015 $a1406381$2nbf
*019 $bl
*020 $a9788282961431$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991344370804702201
*035 $a(NO-LaBS)13894659(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)13443708x
*035 $a13443708x-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*042 $anorbibl
*044 $cno
*24500$aUtvikling av høykvalitets pulverprodukt fra sildemelke :$bsensorisk kvalitet på sildemelkepulver testet ved akselererte lagringsbetingelser : fagrapport 2$cHenning Egede-Nissen ... [et al.]
*260 $aTromsø$bNofima$c2013
*300 $a13 s.$bill.
*4901 $aRapport / Nofima$v49/2013
*500 $aProsjektnr. : 21103
*653 $asildemelke$alagring$aantioksidanter$astabilitet$atørketeknologi$amølletørking$_108337400
*7001 $aEgede-Nissen, Henning$d1959-$0(NO-TrBIB)12039763$emedarb.$_15131600
*7760 $tUtvikling av høykvalitets pulverprodukt fra sildemelke : sensorisk kvalitet på sildemelkepulver testet ved akselererte lagringsbetingelser : fagrapport 2$w991400997194702201
*830 0$aRapport (Nofima : trykt utg.)$x1890-579x$v49/2013$w990803894224702201$_13122700
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:991344370804702202$b2021-11-14T20:51:55Z$z991344370804702202
^