Norsk helsekost : med 400 oppskrifter på råkost, kokte grønnsakretter, supper og desserter m.m.
Arvid Pickelner BrodeidBrodeid, Arvid Pickelner
Bok Bokmål utgitt <1953>
Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
*00176 *00520230321124903.0 *007cr *007ta *008140408s1953 no 000 0 nob d *00900971cam a2200265 c 4500 *015 $a5301791$2nbf *019 $bl *020 $qib.$cNkr 13.80 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990013957004702201 *035 $a(NO-LaBS)8536239(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)00139570x *035 $a(NO-TrBIB)11495450x *035 $a00139570x-47bibsys_network *040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg *044 $cno *1001 $aBrodeid, Arvid Pickelner$d1913-2005$0(NO-TrBIB)90240689$_10032200 *24510$aNorsk helsekost :$bmed 400 oppskrifter på råkost, kokte grønnsakretter, supper og desserter m.m.$cArvid Pickelner Brodeid *260 $aTrondheim$bØksendal & co. bokh.$c<1953> *300 $a289 s. *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2011-12-08 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2011112508015$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *901 $a80 *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:990013957004702202$b2021-11-14T19:38:50Z$z990013957004702202 ^