*001707520
*00520250613135847.0
*007cr
*007ta
*008150617s1995 no 000 u nob
*00901250cam a2200325 c 4500
*019 $bl
*020 $a8272512939
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999512505824702201
*035 $a(NO-LaBS)14297487(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)151236712
*035 $a(NO-TrBIB)951250582
*035 $a951250582-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*080 $a637.56.043
*080 $a639.371.12
*080 $a639.381.3
*1001 $aWold, Jens Petter$d1967-$0(NO-TrBIB)90830712$_64091500
*24510$aMåling av fettinnhold i oppdrettslaks :$bsluttrapport til Norges forskningsråd$cJens Petter Wold
*260 $aTromsø$bFiskeriforskning$c1995
*300 $a13 bl.$bill.
*4901 $aRapport / Fiskeriforskning$v5/1995
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2015-06-03
*650 7$aFisk$xFettinnhold$2tekord$_189295900
*650 7$aLakseoppdrett$2tekord$_187021400
*653 $anir$alaks$amålemetoder$aikke-destruktive$asalmo$asalar$aråstoffkvalitetskontroll$_99124300
*830 0$aRapport (Fiskeriforskning : trykt utg.)$x0806-6221$v5/1995$w999202859614702201$_14534400
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2015060308091$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999512505824702202$b2021-11-14T20:43:38Z$z999512505824702202
^