
Glutenfri : pizza, pasta, paier og mye mer
Laga glutenfritt : (Originaltittel:) · Susanne Hovenäs, Nilla Gunnarsson ; foto: Eva Hildén Smith ; oversettelse: Ann HøydalsnesHovenäs, Susanne · Bok · Bokmål · utgitt 2017 · Kokebøker
Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*00170368 *00520230402091215.0 *007ta *008170621s2017 no a e 00 0 nob *00903634nam a2200517 c 4500 *019 $bl *020 $a978-82-02-55253-4$qib.$cNkr 379.00 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999920327286102201 *035 $a(NO-LaBS)10778913(bibid) *035 $a(NO-OsBAS)150274197 *040 $aNO-OsBAS$bnob$dNO-OsNB$ekatreg *0411 $anob$hswe *06004$aWB 405 *08204$a641.5639311$qNO-OsBAS$223/nor *1001 $aHovenäs, Susanne$d1970-$0(NO-TrBIB)1499865477413$4aut$_25564900 *24510$aGlutenfri :$bpizza, pasta, paier og mye mer$cSusanne Hovenäs, Nilla Gunnarsson ; foto: Eva Hildén Smith ; oversettelse: Ann Høydalsnes *2461 $iOriginaltittel:$aLaga glutenfritt :$bpasta, pizza, pajer, piroger & andra klassiker *260 $aOslo$bCappelen Damm$c2017 *300 $a125 s.$bkol. ill.$c25 cm *336 $atext$btxt$2rdacontent *337 $aunmediated$bn$2rdamedia *338 $avolume$bnc$2rdacarrier *520 $aMange velger glutenfri mat, enten på grunn av allergi eller intoleranse eller ganske enkelte for å få et sunnere og mer variert kosthold. Denne boken er en utmerket guide for deg som vil lage mat uten gluten og samtidig lære deg mer om de alternative råvarene som finnes. I boken finner du oppskrifter på lekre pasta- og nudelretter, rustikke pizzaer, sprø empanadas, mettende paier, lekre burgere med brød, kinesiske dumplings, indisk pakora, meksikansk tacofest og bakte desserter. Uansett om du spiser alt mulig eller er vegetarianer eller veganer, finner du noe å bli inspirert av. Boken inneholder også en oversikt over glutenfrie melsorter og andre produkter, samt tips om hvordan du lykkes best i kjøkkenet uten gluten. Forfatterne Susanne Hovenäs og Nilla Gunnarsson har smak, kvalitet og holdbarhet som ledetråd i sin matlaging. Sammen har de tidligere skrevet den populære boken Baka glutenfritt fra 2015. De fantastiske bildene er tatt av Eva Hildén Smith. *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2022-02-09 *650 7$aCøliaki$2bokbas$9nno$_189256700 *650 7$aCøliaki$2bokbas$9nob$_189256800 *650 7$aGlutenfri kost$2bokbas$9nno$_185531300 *650 7$aGlutenfri kost$2bokbas$9nob$_185531400 *65002$aCeliac Disease$xdiet therapy$0(DNLM)D002446Q000178$_10559800 *65002$aCooking$0(DNLM)D003296$_10559900 *65002$aDiet$0(DNLM)D004032$_10755400 *65002$aGlutens$0(DNLM)D005983$_10213000 *655 7$aKokebøker$9nno$2bokbas$_10560500 *655 7$aKokebøker$9nob$2bokbas$_10560600 *7001 $aGunnarsson, Nilla$d1977-$0(NO-TrBIB)1499865477412$4aut$_25565300 *7001 $aHildén Smith, Eva$d1980-$0(NO-TrBIB)1499865477414$4pht$_25565400 *7001 $aHøydalsnes, Ann$d1956-$0(NO-TrBIB)4079696$4trl$_16130500 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2022011107567$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85641$amedia.boknett.no$3Miniatyrbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/97/41/150274197/productimage_OS_b17fd06c7e97cb549a795b9555623901cd12705f.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg *85641$amedia.boknett.no$3Omslagsbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/97/41/150274197/productimage_ORG_96a4e4fbdbb1ba0832f1b843e31d0fecef124623.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788202552534 *85642$3Miniatyrbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/4/3/9788202552534.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/4/3/9788202552534.jpg$qimage/jpeg *85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/4/3/9788202552534.jpg$qimage/jpeg *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:999919887101402202$b2021-11-14T19:46:03Z$z999919887101402202 ^