SENSVAL: Retningslinjer for egenkontroll i sensoriske analyselaboratorier
Inngår i serie: NMKL-prosedyre (nr 142004)
Bok Bokmål utgitt 2004
Bok Bokmål utgitt 2004
Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
*001694674 *00520250613115919.0 *007cr *007ta *008130611s2004 no 000 u nob d *00901244cam a2200313 c 4500 *019 $bl *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990417533304702201 *035 $a(NO-LaBS)15019853(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)04175333x *035 $a(NO-TrBIB)120132826 *035 $a04175333x-47bibsys_network *040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg *080 $a542:641.1:543.92 *080 $a641.1:543.92 *24500$aSENSVAL: Retningslinjer for egenkontroll i sensoriske analyselaboratorier *260 $aOslo$bNordisk metodikkomité for næringsmidler$c2004 *300 $a36 s. *4901 $aNMKL-prosedyre$vnr 14(2004) *500 $aUtarbeidet av: Per Lea et al. *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2011-10-28 *588 $aSpisstittel *653 $asensorisk$aanalyse$alaboratorieteknikk$ametoder$akontroll$_16790500 *7001 $aLea, Per$0(NO-TrBIB)90539634$_76694600 *7102 $aNordisk Ministerråds embetsmannskomité for næringsmiddelspørsmål$0(NO-TrBIB)4074737$_16790700 *830 0$aNMKL procedure (skandinavisk : trykt utg.)$vnr 14(2004)$w999821652004702201$_15132800 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2011102806116$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *901 $a80 *999 $aoai:nb.bibsys.no:990417533304702202$b2021-11-14T20:42:44Z$z990417533304702202 ^