*001672179
*00520230310142943.0
*007ta
*008090123s1975 no# 000 0 nob d
*00901081cam a2200277 c 4500
*015 $a7501825$2nbf
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)998421593474702201
*035 $a(NO-LaBS)14487189(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)842159347
*035 $a842159347-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*044 $cno
*08274$a633.1$qNO-OsNB$23/nor
*1001 $aSogn, Lars$d1923-1993$0(NO-TrBIB)90057217$_29266400
*24510$aKriterier for kvalitetsvurdering av brødkornet :$ben oversikt$cav Lars Sogn, Nils Harald Hauge
*260 $a[Oslo]$c1975
*300 $a12 s.
*4901 $aRapport fra Forsøksavdelingen ved Statens kornforretning$v14
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2018-04-11
*7001 $aHauge, Nils Harald$0(NO-TrBIB)90311746$_75415800
*830 $aMeldinger fra Forsøksavdelingen ved Statens kornforretning$x0332-8120$v14$w998421582944702201$_75415900
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2018041148013$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:998421593474702202$b2021-11-14T20:40:34Z$z998421593474702202
^