
Prosesslære : industriell næringsmiddelproduksjon - videregående kurs 1
Erik NæssetNæsset, Erik · Bok · Bokmål · utgitt 1999
Ledig
- Automatlager: 4 av 4 ledig
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*00166442 *00520231216030713.0 *007cr *007ta *008100317s1999 no 000 1 nob d *00901925cam a2200397 c 4500 *019 $bl *020 $a8258404199$qh. *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999913976734702201 *035 $a(NO-LaBS)1444192(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)100654746 *035 $a(NO-TrBIB)991397673 *035 $a991397673-47bibsys_network *040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg *080 $a664 *08274$a664.02$qNO-OsNB$24/nor *1001 $aNæsset, Erik$d1958-$0(NO-TrBIB)90282419$_215375300 *24510$aProsesslære :$bindustriell næringsmiddelproduksjon - videregående kurs 1$cErik Næsset *250 $aFellesspråklig utg., 2. utg. *260 $aOslo$bYrkeslitteratur$c1999 *300 $a164 s.$bill. *500 $a1. utg. 1998 *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2010-03-02 *650 7$aNæringsmiddelteknologi$2tekord$_191547800 *653 $anæringsmiddelteknologi$aprosesser$aprosesslære$aproduksjonsutstyr$aproduksjon$autstyr$amålinger$atemperatur$atørking$avarme$abearbeiding$akjøling$afrysing$aelektrisitet$alærebøker$avideregående skole$aindustriell næringsmiddelproduksjon$_24863900 *7400 $aIndustriell næringsmiddelproduksjon *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2010030204005$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8258404199 *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788258404191 *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/9/9/8258404199.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/1/9/9788258404191.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/9/9/8258404199.jpg$qimage/jpeg *901 $a80 *913 $aNorbok$bNB *960 $al *999 $aoai:nb.bibsys.no:999913976734702202$b2021-11-14T19:45:34Z$z999913976734702202 ^