
Norsk helsekost : med 400 oppskrifter på råkost, kokte grønnsakretter, supper og desserter m.m.
Arvid Pickelner BrodeidBrodeid, Arvid Pickelner
Bok Bokmål utgitt 1978
Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
*00165129 *00520250613133659.0 *007cr *007ta *008140327s1978 no 000 u nob *00901013cam a2200277 c 4500 *019 $bl *020 $a8270050199 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999105537264702201 *035 $a(NO-LaBS)181881(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)141666943 *035 $a(NO-TrBIB)910553726 *035 $a910553726-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *084 $aN 127$2oosk *1001 $aBrodeid, Arvid Pickelner$d1913-2005$0(NO-TrBIB)90240689$_10032200 *24510$aNorsk helsekost :$bmed 400 oppskrifter på råkost, kokte grønnsakretter, supper og desserter m.m.$cArvid Pickelner Brodeid *250 $a2. utg. *260 $aTrondheim$bNordenfjeldske forlag$c1978 *300 $a279 s., pl.$bill. *500 $aHar bibliografi. *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2014-03-27 *653 $ageografi/historie$_13242200 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2014030707037$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *901 $a80 *999 $aoai:nb.bibsys.no:999105537264702202$b2021-11-14T19:45:28Z$z999105537264702202 ^