*001624764
*00520230401163931.0
*007cr
*007ta
*008130624s1998 no# 000 0 eng
*00902086cam a2200481 c 4500
*015 $a0110211$2nbf
*019 $bl
*020 $a8257503452$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999905181754702201
*035 $a(NO-LaBS)15142647(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)09397230x
*035 $a(NO-TrBIB)990518175
*035 $a990518175-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*042 $anorbibl
*044 $cno
*080 $a614.31
*080 $a664
*08274$a664.06$qNO-OsNB$24/nor
*1001 $aLangsrud, Solveig$d1968-$0(NO-TrBIB)99018987$_91502100
*24510$aResistance to disinfectants used in the food processing industry, with emphasis on resistance to benzalkonium chloride$cSolveig Langsrud = Resistens mot desinfeksjonsmidler brukt i næringsmiddelindustrien, med spesiell vekt på resistens mot benzalkonium klorid / 1998
*24631$aResistens mot desinfeksjonsmidler brukt i næringsmiddelindustrien, med spesiell vekt på resistens mot benzalkonium klorid
*260 $aÅs$bDepartment of Biotechnological Sciences, Agricultural University of Norway$c1998
*300 $a1 b. (flere pag.)$bill.
*4901 $aDoctor scient[i]arum theses / Norges landbrukshøgskole = Agricultural University of Norway$v1998:11
*500 $aDelvis opptrykk av artikler
*500 $aSammendrag på norsk
*502 $aAvhandling (dr. scient.) - Norges landbrukshøgskole, Ås, 1998
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2008-08-19
*650 7$aBiological contamination$2agrovoc$_187254000
*650 7$aDisinfectants$2agrovoc$_188454700
*650 7$aFood hygiene$2agrovoc$_187378800
*650 7$aFood industry$2agrovoc$_186672500
*650 7$aFoods$2agrovoc$_186518200
*650 7$aMicrobiological analysis$2agrovoc$_187530000
*653 $anæringsmidler$aresistens$_91502200
*830 0$aDoctor scientiarum theses (trykt utg.)$x0802-3220$v1998:11$w998903256424702201$_14034900
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2008081900006$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*917 $ad
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999905181754702202$b2021-11-14T20:36:43Z$z999905181754702202
^