Helsekost : en veiledning
av Jarl Bjørgan & Eigil OlsenBjørgan, Jarl
Bok Bokmål utgitt 1985
Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
*001549986 *00520250613123635.0 *007cr *007ta *008150714s1985 no 000 u nob *00900841cam a22002417c 4500 *019 $bl *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990902844614702201 *035 $a(NO-LaBS)2575671(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)090284461 *035 $a(NO-TrBIB)151383065 *035 $a090284461-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *1001 $aBjørgan, Jarl$0(NO-TrBIB)90071000$_35851600 *24510$aHelsekost :$ben veiledning$cav Jarl Bjørgan & Eigil Olsen *250 $a3. oppl. *260 $aTrondheim$bTrondheim helsekost$c1985 *300 $a200 s. *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2015-07-14 *7001 $aOlsen, Eigil$0(NO-TrBIB)90070999$_23382500 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2015062408188$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *901 $a60 *999 $aoai:nb.bibsys.no:990902844614702202$b2021-11-14T20:30:03Z$z990902844614702202 ^