
Gladkokken : mat laget med kjærlighet og servert med et smil
[forfatter: Jan Henrik Syversen ; coverfoto og kapittelfoto: Morten Bendiksen]Syversen, Jan Henrik · Bok · Bokmål · utgitt cop. 2018 · Kokebøker
Ledig
- Automatlager: 3 av 3 ledig
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*00148819 *00520230402110107.0 *007ta *008180418s2018 no a e 00 0 nob *00903039nam a2200373 c 4500 *019 $bl *020 $a978-82-93516-22-4$qib.$cNkr 379.00 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999920542210502201 *035 $a(NO-LaBS)10999714(bibid) *035 $a(NO-OsBAS)150292145 *040 $aNO-OsBAS$bnob$dNO-OsNB$ekatreg *08204$a641.5$qNO-OsBAS$223/nor *1001 $aSyversen, Jan Henrik$d1978-$0(NO-TrBIB)1530000869987$4aut$_21760800 *24510$aGladkokken :$bmat laget med kjærlighet og servert med et smil$c[forfatter: Jan Henrik Syversen ; coverfoto og kapittelfoto: Morten Bendiksen] *260 $a[Oslo]$bPilar$ccop. 2018 *300 $a183 s.$bkol. ill.$c28 cm *336 $atext$btxt$2rdacontent *337 $aunmediated$bn$2rdamedia *338 $avolume$bnc$2rdacarrier *500 $aPå tittelsiden: Steg-for-steg-videoer til alle oppskriftene en hobbykokk trenger! *520 $aGladkokken er Norges blideste kokk! Jan Henrik Syversen sa opp en trygg jobb for å dyrke hobbyen sin på heltid. Som Gladkokken har han på rekordtid rukket å bli et fenomen på internett med flere millioner treff på oppskriftene sine; ujålete og god mat laget med kjærlighet og servert med et smil - med råvarer som du får tak i overalt. Gladkokkens oppskrifter er for folk som er glade i mat, som liker å lage mat, og som ønsker å lage god mat til hverdag og til fest. Derfor viser Gladkokken deg hele matlagingsprosessen med steg-for-steg-oppskrifter og bilder. I tillegg til de grundige forklaringene har også hver oppskrift en egen QR-kode. Bruk mobilkameraet til å lese av koden og vips, så får du en steg-for-steg-video av oppskriften. Ingrediensene får du også opp på mobilen når du handler i butikken. I denne boka finner du Gladkokkens aller beste oppskrifter, tips og veiledning for å lykkes på kjøkkenet. *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2022-01-13 *655 7$aKokebøker$9nno$2bokbas$_10560500 *655 7$aKokebøker$9nob$2bokbas$_10560600 *7001 $aBendiksen, Morten$0(NO-TrBIB)14033361$4pht$_21760900 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2021113048555$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85641$amedia.boknett.no$3Miniatyrbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/45/21/150292145/productimage_OS_033c425d2531250236f7965f4f56cb59f3a6c4a4.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg *85641$amedia.boknett.no$3Omslagsbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/45/21/150292145/productimage_ORG_6fc0df2436ff2943d456ee9a189cafaf54434e1c.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788293516224 *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/4/2/9788293516224.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/4/2/9788293516224.jpg$qimage/jpeg *85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/4/2/9788293516224.jpg$qimage/jpeg *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:999919953193602202$b2021-11-17T03:27:33Z$z999919953193602202 ^