Process mapping : analysis of traceability of herring, tuna and salmon
Kine Mari Karlsen ... [et al.]Inngår i serie: Report / Fiskeriforskning (22/2007)
Bok Engelsk utgitt 2007
Bok Engelsk utgitt 2007
Ledig
- Automatlager: 1 av 1 ledig
*001467374 *00520250613122420.0 *007ta *008110922s2007 no 000 u eng d *00900827cam a2200229 c 4500 *019 $bl *020 $a9788272516283$qh. *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990801900304702201 *035 $a(NO-LaBS)14735634(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)080190030 *035 $a080190030-47bibsys_network *040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg *24500$aProcess mapping :$banalysis of traceability of herring, tuna and salmon$cKine Mari Karlsen ... [et al.] *260 $aTromsø$bFiskeriforskning$c2007 *300 $a1 b. (flere pag.)$bill. *4901 $aReport / Fiskeriforskning$v22/2007 *500 $aProsjektnr. : 20000/04 *653 $asporbarhet$asild$atunfisk$alaks$_75737600 *7001 $aKarlsen, Kine Mari$d1975-$0(NO-TrBIB)5052314$_33725700 *830 0$aRapport (Fiskeriforskning : trykt utg.)$x0806-6221$v22/2007$w999202859614702201$_14534400 *901 $a80 *999 $aoai:nb.bibsys.no:990801900304702202$b2021-11-14T20:23:02Z$z990801900304702202 ^