*001441259
*00520230304143403.0
*007cr
*007ta
*008150124s2005 no# 000 0 nob
*00901793cam a2200409 c 4500
*015 $a0606477$2nbf
*019 $bl
*020 $a8278222975$qh.$cNkr 99.00
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990601361204702201
*035 $a(NO-LaBS)32836819(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)06013612x
*035 $a(NO-TrBIB)150117515
*035 $a06013612x-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*0411 $heng
*042 $anorbibl
*044 $cno
*08274$a641.81$qNO-OsNB$25/nor
*24500$aSmåmat$c[oversettelse: Bente Lill Øygard ; norsk redaksjon: Eirik Myhr ; oppskriftene er utviklet i Murdoch Books testkjøkken]
*2461 $aSmall food$iOriginaltittel
*260 $a[Oslo]$bSpektrum$ccop. 2005
*300 $a399 s.$bill.
*4901 $aSpektrums tykke matbøker
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2014-11-04
*7001 $aMyhr, Eirik$d1944-$0(NO-TrBIB)90174074$ered.$_10717900
*7001 $aØygard, Bente Lill$4trl$_73022700
*830 0$aSpektrums tykke matbøker$_19374600
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2014110448001$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8278222975
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/3/7/9788278222973.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/3/7/9788278222973.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/5/7/8278222975.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/3/7/9788278222973.jpg$qimage/jpeg
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990601361204702202$b2021-11-14T20:21:03Z$z990601361204702202
^